Jumaat, 10 Jun 2011

10 06 2011

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.
Detox Keep Fit Tights!!! Grab it Now.

Testimoni :
Pn. Rozi, Ampang.
Saya mula menggunakan detox tights sejak february 2011. Disebabkan saya ada Fibriod, rakan saya memperkenalkan detox tights. Syukur alhamdulillah, sejak menggunakan nya, saya mendapati penggunaan 'pain killer' semakin berkurangan, bayang kan dari 3x sehari saya dapat kurang kan ke 1x sehari, adakalanya saya tak ambil langsung 'pain killer'. Kawasan fibriod dulu agak keras juga semakin lembut dan kaki cramp juga semakin kurang. Di awal pemakaian Detox Tight ini,  kesan sampingan yang saya hadapi selama hampir 5 hari ada lah muntah-muntah dan kerap buang air kecil . Selepas itu keadaan menjadi seperti sedia kala. Cuma kekerapan buang air kecil masih lagi mungkin di sebabkan 'water retention'
Cik Wan Masasma, Kelantan
Wan mempunyai masalah senggugut, setiap bulan kena ambil cuti kecemasan. Alhamdulillah, sejak menggunakan seluar Detox Tight masalah senggugut dapat diatasi.  Bukan bererti tidak  kena langsung senggugut tetapi amat berkurangan dan tiada lagi cuti kecemasan. Yes! saya suka. Terima Kasih Detox Tight.
Cik Siti Nur Baitshas, Uitm Perlis
Kemalangan motosikal membuatkan kaki dan lutut saya cedera. dan ini menyukarkan saya untuk berjalan, melakukan aktiviti di UiTM dan turun naik tangga. Alhamdulillah syukur yang tak terhingga, sejak diperkenalkan dengan seluar Detox Tight ini, banyak membantu saya, rasa nak lari naik tangga pun bole, kawan2 pun ada yang menegur kerana tanpa sedar saya lagi laju jalan dari dorang semua. Masalah cramp lutut pada waktu pagi dan perjalanan period setiap bulan pun dah ok. Tiada lagi sangkut atau skip pada setiap bulan. DETOX TIGHT THE BEST!.
En. Mohd Ismail, Ampang
Detox Tight untuk Lelaki. Alhamdulillah, lenguh2 kaki hilang. saya hanya guna pada waktu malam sahaja. Selesa dipakai dan tidak sukar untuk membuang air kecil kerana  seluar ini dijahit khas untuk lelaki. Anda cuba anda rasa perbezaanya.
En. Mohd Isa, Melaka
Mula2 tu tak nak pakai, bila dipusing2kan seluar tu terpikir gak. boleh ke aku pakai, macam tebal aje dan kecik. Tapi hadiah dari isterikan so pakai lah juga kerana dipaksa. sebab katanya tak cuba mana nak tahu. Mula pakai pada waktu malam. Alhamdulillah, jangan kata malam. pergi riadah bersama keluarga pun saya pakai. selesa, boleh pakai dengan jeans, track atau kain pelekat. Mantop. Pasti cuba. 
Harga :
SLEEVE - RM 200
DETOX TIGHT WOMEN - L - XL2 -  RM250 
DETOX TIGHT MEN - FREE SIZE - RM280
HEALTY HEAD SCARF - RM 108

Saiz
Pinggang (cm)
Pinggul (cm)
CRONY S3 saiz
L
58-81
83-98
M-LL
XL
82-93
95-110
EL-XL
XL-2
94-110
105-135
XL-2 – XL- 6
Tahan sehingga 2 tahun.


hubungi saya :
Facebook : kak zila blogspot
Blog : http://kakzila.blogspot.com


Shape Up Detox Tights & Sleeves

Pemakaian Shape Up Detox Tights & Sleeves boleh membantu menyelesaikan masalah berikut:-
  • pengumpulan toksid dalam badan
  • kadar metabolisma yang rendah
  • perut buncit
  • penyakit kulit yang tidak serius
  • sembelit
  • peredaran darah yang kurang lancar
  • sakit-sakit otot dan sendi
  • punggung yang sudah jatuh dan tiada bentuk
  • peha & betis yang besar
  • lenggan yang besar


Tiada ulasan:

Catat Ulasan